חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצה מקושקשת עם פיטריות וגבינת גרוייר או קבנוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצה מקושקשת עם פיטריות וגבינה צהובה או קבנוס ומי צריך יותר
ביצה מקושקשת עם פיטריות וגבינת גרוייר או קבנוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצה מקושקשת עם פיטריות וגבינה צהובה או קבנוס ומי צריך יותר
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
1 כוס פיטריות טריות קצוצות
4 ביצים
1/2 כוס גבינת גרוייר מגוררת או 2 קבנוסים קצוצים
(למי שאינו מקפיד על כשרות שניהם יחדיו)
4 כפיות שמן זית
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
1. במחבת עם שמן הזית מטגנים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים פנימה את הפיטריות לכדקותיים וממליחים ומפלפלים מחזירים לטיגון לעוד כ 4דקות
או עד שנוזלי הפיטריות והבצל התייבשו.
3. באם משתמשים בקבנוס זה הזמן להוסיפו לכ 2 דקות טיגון במחבת
4. מקשקשים בקערה את הביצים עם כ 1/8 כוס חלב ושופכים פנימה ומקשקשים בעזרת מזלג
5. מוסיפים את גבינת הגרוייר וממשיכים לקשקש את הביצים עד שהן מתייבשות והגבינה נמסה
6. מגישים לצלחות חם לאכילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון