הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי פרגיות חתוכות
2 בצלים קצוצים
סלסלת פטריות קטנות שמפיניון
1 כף צ'ילי מתוק
2 כפות מחוקות אבקת מרק
רוטב סויה לפי הטעם
1/4 כוס מים
אופן ההכנה
1. במחבת מתאים מאדים את הבצלים הקצוצים במעט שמן עד שהם הופכים שקופים.
2. מוסיפים את הפטריות ונתחי הפרגיות החתוכות , מכסים ומבשלים עד שהפטריות הופכות כהות.
3.מערבבים המים, הצ'ילי, אבקת המרק והסויה מוסיפים למחבת וממשיכים לאדות עד שנוצר רוטב סמיך. (כ- 15-20 דקות)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון