הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות בוטנים/קשיו קלויים שלמים
1/8 כפית פתיתי פלפל צילי
קורט מלח
1 צרור גדול של בוק צ'וי
2 כפות שמן בוטנים
3 כפיות שמן תירס
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 כפיות ג'ינג'ר טחון
2 כפות רוטב סויה
1 כפית עמילן תירס מעורב ב 3 כפות מים
1 כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
1.במחבת טפלון עם 1 כפית שמן בוטנים מטגנים את הבוטנים והפלפל צילי ומלח לדקה.
ומניחים בכלי בצד.
2.פורסים את גבעולי בוק צ'וי גס לגודל 3 ס"מ אורך.
3.במחבת עם 2 כפיות שמן חם מאוד מוסיפים את הבצל ג'ינג'ר ומקפיצים דקה. מוסיפים את גבעולי הבוק צוי עד אשר הם קמלים מעט ומבריקים.
4.מוסיפים למחבת את רוטב הסויה ואת תערובת הקורנפלור וכוסברה ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים את תערובת הבוטנים ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון