חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבב עשוי בפיתה טוסט בנוסח לבנוני (Arayes)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לבנוני מדהים
קבב עשוי בפיתה טוסט בנוסח לבנוני (Arayes)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לבנוני מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג"ר בשר טלה/בקר לא רזה (צוואר) טחון עבה
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
2 עגבניות, קצוצות דק
1 כפית רסק עגבניות (לא חובה)
1 פלפל חריף חתוך לטבעות דקות
1 כף פטרוזיליה קצוצה (לא חובה.)
1 כפית בהרט
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
3/4 כפית מלח
1 כפית סומק - אופציונאלי
1 כף צנוברים קלויים
שמן זית
4-5 פיתות
אופן ההכנה
1.מגרדים במגרדת עבה את העגבניות והבצל דק דק והפלפל החריף ומניכים במסננת עם המלח להגרת נוזלים כ 20 דקות
2.בקערה מערבבים את הבשר עם כל שער התבלינים הבצל והעגבניות
3.מעבירים את הקערה למקרר לשעה
4. פותחים את הפיתה (או חותכים לרבעים) במברשת משמנים את חלקה הפנימי של הפיתה
5.ממלאים את הפיתה בשכבה של 1/2 ס"מ מילוי בשר
6.מורחים את החלק החיצוני של הפיתה בשמן באמצעות מברשת
7.על מצלית/מחבת טפלון/טוסטר.גריל תנור על אש בינונית צורבים את הפיתה משני צידיה כ 10 דקות עד הזהבתה (זהירות לא לשרוף)
*תוספות ליד
סלט טחינה
מלט טבולה
לאלה שלא מקפידי כשרות יוגורט
לאלה שלא מקפידי כשרות פרוסת טל העמק בתוך הפיתה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון