חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורקס תורכי ממולא בשר (שלב אחר שלב מצולם)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בורקס תורכי ממולא בשר (שלב אחר שלב מצולם)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עבור הבצק:
1 ק"ג קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן תירס
מים לפי הצורך עד שהבצק הופך אחיד וגמיש
תוספת שמן צמחי לכיסוי הבצק לשהיית לילה
למילוי הבשר:
המילוי-
לטגן במעט שמן 2-3 בצלים קצוצים דק דק
להוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון עבה ולערבב
לתבל – מלח, פלפל, בהרט וקמצוץ ציפורן
צנובר לצנן את התערובת.
אופן ההכנה
1.במיקסר חשמלי מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, מוסיפים את השמן לתערובת הקמח 2.מוסיפים מים לאט לאט לתערובת חלקה ורכה של בצק
3.מוציעים את הבצק ובוצעים ממנו עיגולים בגודל פינג פונג וטובלים בכלי מלא בשמן ומוודאים שהוא מכוסה היטב ולהניח במגש אלומיניום מכוסה עם שמן כרבע מהמגש מכסים בנילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר.
4.מוציאים את הבצק מהמקרר חצי שעה לפני שאתם מתחילים לגלגל את הבורקס
5.על משטח עבודה שופכים 2 כפות שמן לוקחים כל כדור בצק ומתחיליםלגלגל אותו מעט עם היד תוך שמירה כל העת משומנת זה עוזר למתוח את הבצק מגלגלים עד שהבצק מגיע לעובי נייר דק.
6.מקפלים את הבצק חצי בחצי כמו מעטפה
7. ממלאים בבמרכז לאורך 2 כפיות מילוי בשר
8. סוגרים את הבצק תוך קיפול מצד לצד ולגלגל אותו בעדינות לצורת ביגלה
9. מניחים את הספירלות על תבנית עם נייר אפיה צמודים זה לזה
10.אופים בתנור חם (סביב 200 ° C) במשך כ -15 דקות או עד שמזהיב מלמעלה ומלמטה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון