הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס חמאה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית וניל או שקית סוכר וניל
1 כוס חלב
2 כוסות אגוזים ופירות יבשים השתמשתי (פירות יער, אננס, תאנים, משמש, שקדים,
אגוזים, פיסטוק, קוקוס) כל האגוזים קלויים קלות
2 כפות ריבת מישמש
אופן ההכנה
1.בקערה מוסיפים את החמאה והסוכר ומערבבים אותם עם בלנדר יד עד לקבלת תערובת אחידה.
2.מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת הוניל עד קבלת קציפת ביצים.
3.בקערה נפרדת לערבב את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים אט אט את החלב לתערובת ולמזג אם קערת קציפת הביצים תוך קיפול התוכן.
4.מוסיפים פנימה את הפירות והאגוזים ולהמשיך לקפל את רוויחת הבצק
5.שופכים את הבלילה לתבניות לחם זה מצופה נייר שעווה
6.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס ל 45 דקות בודקים מוכנות ע"י קיסם המוחדר למרכז העוגה באם יוצא יבש סימן שמוכן
7.מוציאים לקרור לחם החדר ל 5 דקות
8.ממיסים את ריבת משמש ידי הצבתו במיקרוגל במשך כמה שניות
9.מזגגים את העוגה בריבה המומסת
10. מקררים לחום החדר ופורסים לאכילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון