חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה בחושה ממולאת אגוזים ופירות מיובשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה בחושה ממולאת אגוזים ופירות מיובשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס חמאה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית וניל או שקית סוכר וניל
1 כוס חלב
2 כוסות אגוזים ופירות יבשים השתמשתי (פירות יער, אננס, תאנים, משמש, שקדים,
אגוזים, פיסטוק, קוקוס) כל האגוזים קלויים קלות
2 כפות ריבת מישמש
אופן ההכנה
1.בקערה מוסיפים את החמאה והסוכר ומערבבים אותם עם בלנדר יד עד לקבלת תערובת אחידה.
2.מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת הוניל עד קבלת קציפת ביצים.
3.בקערה נפרדת לערבב את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים אט אט את החלב לתערובת ולמזג אם קערת קציפת הביצים תוך קיפול התוכן.
4.מוסיפים פנימה את הפירות והאגוזים ולהמשיך לקפל את רוויחת הבצק
5.שופכים את הבלילה לתבניות לחם זה מצופה נייר שעווה
6.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס ל 45 דקות בודקים מוכנות ע"י קיסם המוחדר למרכז העוגה באם יוצא יבש סימן שמוכן
7.מוציאים לקרור לחם החדר ל 5 דקות
8.ממיסים את ריבת משמש ידי הצבתו במיקרוגל במשך כמה שניות
9.מזגגים את העוגה בריבה המומסת
10. מקררים לחום החדר ופורסים לאכילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון