הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
8 פרוסות חלה פרוסה
4 כפות שמן זית
4 כפות חמאה/מחמאה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
ניתן להגיש ליד עם רוטב שקשוקה
אופן ההכנה
1. מורחים 4 פרוסות בחמאה/ מחמאה
2. באמצעות כוס חותכים עיגול ב4 פרוסות החלה הנותרות
3. מניחים את פרוסת החלה המרוחה ומעליה את פרוסת החלה עם החור ומעדקים מעט
4. על מחבת טפלון בחם בינונוי עם 2 כפיות שמן זית מניחים את פרוסות החלה כאשר החלק המלא כלפי מטה
5. שוברים ביצה ומניחים את תוכנה בחור בפרוסת החלה ומתבלים מעט כאשר הביצה מתקשה מעט והתחתית מוזהבת הופכים אותה להזהבת החלק השני
* ניתן לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון