חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתת ירק על חצי פיתה טוסט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה עם ירק על חצי פיתה טוסט
חביתת ירק על חצי פיתה טוסט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה עם ירק על חצי פיתה טוסט
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס עירית קצוצה
4-5 פרוסות פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות דקות מאוד - אופציונלי
1כף פיטריות קצוצה - אופציונאלי
קמצוץ פלפל שחור גרוס עבה
קמצוץ מלח
1 כף חמאה או מחמאה
חצי פיתה חתוכה לחצי באורך
3 כפות פרמזן מגורר אופציונאלי
אופן ההכנה
1. במחבת קטנה בגודל חצי הפיתה או תבנית מתאימה לטיגון ממיסים את את החמאה מחמאה
2. בכלי נפרד מערבלים את הביצים קלות רק שהחלק הצהוב יתערבב מעט
3. מוסיפים פנימה את יתרת החומרים
4. מוזגים את הבלילה למחבת על חום נמוך בינוני ומיד מצמידים מעל חצי פיתה כאשר החלק האפוי כלפי מעלה ולוחצים מעט להדבקה בלבד
5. מטגנים כ 2 דקות עד שהחביתה מזהיבה מעט
6. הופכים את החביתה לצלחת ומגלישים אותה בחזרה כאשר הפיתה בתחתית למספר דקות עד הזהבת הפיתה (באם רצונכם להוסיף גבינה צהובה זה הזמן תוך כיסוי המחבת להמסת הגבינה)
* יש לשמור שהפיתה בתחתית לא תחרך אלא תשחים מעט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון