הוראות הכנה
מרכיבים
4 בננות קלופות (מוזלפות במעט מיץ לימון כנגד השחרה)
1/2 כוס פרורי לחם עדיף פנקו
1/2 כוס קוקוס טחון
3 ביצים מוקצפות עם 2 כפות חלב קוקוס או חלב
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. קולפים את הבננה ומגירים מעליה מעט מיץ לימון ולמרוח
2. מכינים צלחת עם 1/2 כוס פרורי לחפ (פנקו) וחצי כוס קוקוס טחון
3 בצלחת נפרדת שוברים את הביצים מוסיפים 3 כפות חלב קוקוס או חלב
4. מעבירים את הבננה טבילת ביצה ולאחר מצפים בפרורי הלחם ושוב בביצה ושוב בפנקו
5. מסדרים יפה על תבנית ומעבירים למקרר ל 15 דקות
6. בסיר טיגון עם שמן צמחי (כגון תירס) על להבה בינונית גבוהה מכניסים כל בננה לטיגון עד הזהבה/השחמה.
7. מוציאים לנייר ספיגה ומגישים
8. מומלף עם סירופ מייפל ליד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון