הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפ"א מבושלים, אך לא רכים מדי
7 ביצים קשות
40-50 גר' חמאה
שני גביעי שמנת חמוצה
גבינה צהובה מגוררת לזריה (אופציונלי)
מלח
אופן ההכנה
מורחים חמאה על קרקעית תבנית
פורסים את תפוחי האדמה ושמים שכבה על החמאה וממליחים. מעל שמים את הביצים הקשות וממליחים. לבסוף מכסים בשכבה נוספת של תפ"א ועליה שמים שני גביעי שמנת חמוצה מורחים היטב ואף מחוררים קצת את השכבות כדי שיספגו אותה. אפשר לשים גבנ"צ מגוררת, זה משדרג ושומר על הלחות של המאפה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון