הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות עצם רגל [להשיג במרכולים או אצל קצב]
2 דלוריות בינוניות קצוצות לרצועות עבות לא מקולפות
4 קישואים, לא קלופים וחתוכים לעיגולים עבים
4 גזרים, קלופים וחתוכים לעיגולים עבים
4 תפו"א גדולים קלופים וחצויים ,או 8 בינוני
1 ראש סלרי גדול מקולף קצוץ לקוביות
1 בצל גדול חתוך לרבעים
1 ראש שום שלם
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
2- 3 כפות חוויג' למרק.
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 - 2 אבקת מרק עוף או בשר.
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוזברה
אופן ההכנה
1. בסיר גדול מביאים לרתיחה את העצמות ושופכים את המים.
2. לסיר הבישול האיטי מכניסים מוסיפים את כל המצרכים למעט הירק (פטרו' וכוזברה) ואז מממלאים מים עד כדי כיסוי ועוד 2 ס"מ ומכסים
3. מביאים את הסיר על HIGH לרתיחה כ 3 שעות.
4. מורידים את הסיר לAUTO למשך עוד 6 שעות בישול לפחותהמרק צריך לבעבע באיטיות,
עד לריכוך מוחלט
5.את הירק,מוסיפים למרק כ 15 דקות לפני כיבוי הסיר
6. מגישים במלחת מרק עם התוכן והמרק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון