חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק רגל תימני נוסח צנעני בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק רגל תימני נוסח צנעני בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות עצם רגל [להשיג במרכולים או אצל קצב]
2 דלוריות בינוניות קצוצות לרצועות עבות לא מקולפות
4 קישואים, לא קלופים וחתוכים לעיגולים עבים
4 גזרים, קלופים וחתוכים לעיגולים עבים
4 תפו"א גדולים קלופים וחצויים ,או 8 בינוני
1 ראש סלרי גדול מקולף קצוץ לקוביות
1 בצל גדול חתוך לרבעים
1 ראש שום שלם
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
2- 3 כפות חוויג' למרק.
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 - 2 אבקת מרק עוף או בשר.
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוזברה
אופן ההכנה
1. בסיר גדול מביאים לרתיחה את העצמות ושופכים את המים.
2. לסיר הבישול האיטי מכניסים מוסיפים את כל המצרכים למעט הירק (פטרו' וכוזברה) ואז מממלאים מים עד כדי כיסוי ועוד 2 ס"מ ומכסים
3. מביאים את הסיר על HIGH לרתיחה כ 3 שעות.
4. מורידים את הסיר לAUTO למשך עוד 6 שעות בישול לפחותהמרק צריך לבעבע באיטיות,
עד לריכוך מוחלט
5.את הירק,מוסיפים למרק כ 15 דקות לפני כיבוי הסיר
6. מגישים במלחת מרק עם התוכן והמרק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון