הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
50 גרם חמאה/מחמאה
½ כוס גריסי פנינה
1/2 קופסא פיטריות שמפיניון קצוץ עבה
1/2 קופסא פיטריות פורטבלה קצוץ עבה
1 גזר קלוף ומגורד בפומפיה עבה
1 תפוח אדמה , קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות
1 כף קמח
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כף אבקת מרק פיטריות
10 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1. מפעילים את סיר הבישול האיטי על HIGH לכ 20 דקות מכוסה ואז כשהסיר חם כמהה מטגנים את הבצל עם המרגרינה עד שיזהיב.
מוסיפים את הגריסים ובוחשים. מוסיפים את הפטריות, הגזר, תפו"א והשום.
2. מוסיפים את המים ואת אבקת המרק ונותנים להגיע לבעבוע כשעתיים ואז מעבירים ל AUTO למשך שעה נוספת.
3. ממיסים כף קמח בכוס מים עד קבלת רוויחה אחידה ומוסיפים לסיר תוך בחישה עד הטמעה.
ומבשלים כחצי שעה תוך עירבוב מידי פעם עד קבלת סמיכות רצויה
4.מוסיפים את הפטריוזיליה ומתקנים תיבול מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה נוספת. בוחשים מדי פעם .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון