הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה בצק עלים
חצי ק"ג בשר טחון
1 בצל מגורד
2 תפוח אדמה מבושל מעוך לפירה
6 כפות פטרוזליה קצוצה
4- שיני שום קצוצים
1 ביצה לא מבושלת
2 כפיות שומשום
מלח, פלפל,
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עם השום עד לשיקפות להוסיף את הבשר להמשיך לטגן
להוסיף תבלינים + הפטרוזליה לערבב עד שהבשר מוכן
להוריד האש לקרר להוסיף את הביצה הרכה +תפוח האדמה המבושל
לרדד עלה בגודל של תבנית בינונית למרוח בפנים את כל התכולה לגלגל
לרולדה למרוח ביצה מעט שומשום לתנור
עד שמזהיב
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון