חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ממולאים אורז ובשר בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם לבשל לילה לשומרי משורת
פלפלים ממולאים אורז ובשר בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם לבשל לילה לשומרי משורת
הוראות הכנה
מרכיבים
לפלפלים
10 -12 פלפלים ירוקים או אדומים לבדוק לפי גודל הסיר
2 בצל בינוני קצוץ דק
כף שמיר או פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
1/2 כוס צימוקים שחורים קטנטנים
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית כמון
2 כפיות מלח
1/2 כפית קינמון
קמצוץ ציפורן טחונה
1.250 ג"ר בשר בקר טחון
3 כוסות אורז
2 כפות רסק עגבניות
לרוטב העגבניות
3 כפות גדושוות רסק עגבניות (2 אריזות קטנות)
1 בצל גדול פרוס לגוליאני (חצאי טבעות)
5 כפות שמן תירס
1/2 כפית מלח או חצי כף אבקת מרק עוף
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1 כף גדושה סוכר
אופן ההכנה
1. מסירים מהפלפלים את חלקם העליון ושוטפים ומניחים בצד (גם את המכסים)
2. שוטפים היטב את האורז ומניחים בקערה
3. מוסיפים פנימה את הבשר והתבלינים ומערבבים היטב עד לעיסה אחידה
4. ממלאים את הפלפלים בתערובת ללא לחץ יתר עד 90 מגובהם כדי שלא יתפוקקו בבישול ומכסים
במכסה הפילפל שהוסר
5. בסיר הבישול מצפים את התחתית בגוליני בצל ומעליו מסדרים את הפלפלים צמודים האחד לשני
6. לרוטב העגבניות
במחבת על כיריים
א. מוסיפים את שלוש כפות השמן עם מעט בצל קצוץ וממביאים אותו לשקיפות מוסיפים רסק העגבניות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שצבעו הופך לאדום עמוק מאוד מוסיפים את התבלינים ומטגנים כחצי דקה יחדיו מוסיפים בשלב ראשוני חצי כוס מים ומערבבים היטב ברגע שמסמיך מוסיפים שוב חצי כוס מים כאשר מסמיך מוסיפים עוד כוס מים
ב. שופכים את הרוטב כולו לסיר הבישול האיטי מוסיפים מים רותחים מקומקום עד לכדי כיסוי הפלפלים מכסים ומפעילים את סיר הבישול האישי על HIGH כשעה ומחצה (עד שמבעבע) מנמיכים את AUTO ומבשלים לפחות 4 שעות לבישול ארוף לכל הלילה להעביר LOW כחצי שעה לפני סיום הבישול מומלץ להסיר את המכסה ולהעביר ל HIGH עד להסמכת הרוטב
מקררים כ 10 דקות ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון