הוראות הכנה
מרכיבים
8 חלקי עוף
6 תפוחי אדמה
1 בצל חתוך לפרוסות
מלח, פלפל, מרק עוף
כוס וחצי מים
אופן ההכנה
לטגן את העוף מכל הצדדים עד קבלת צבע זהוב להוציא ולשים בצד לספיגת שומן
לחתוך את התפוח האדמה לרצועות צ'פס לטגן ולשים בצד לספיגת שומנים
באותו שמן לטגן את הבצל עד לשקיפות לסדר את העוף מעל הבצל להוסיף
כוס וחצי מים + התבלינים ולבשל על אש קטנה עד שהבשר רך
להוסיף את רצועות הצ'פס לבשל כמה דקות חספיגת טעמים
ולכבות את הגז
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון