הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות מיץ אבטיח
1 מיץ לימון טרי
1/2 כוס סירופ נענע (מתכון להלן)
1/2 כטס רום בהיר
2 בקבוקי סודה אישיים
סירופ מנטה
1/4 כוס מים
1/4 כוסו סוכר
1/4 כוס עליי נענע טריים
12 כוסות פלסטיק שקופים חד פעמיים
12 שיפןדי עץ עבים (רצוי מקל סיני לאכילה) צופ סטיקס שטוחים
אופן ההכנה
1. חותכים את פרוסות האבטיח ומכניסים למעבד מזון או לבלנד עד קבלת מיץ במרקם אחיד
2. מוסיפים פנימה מיץ לימון, סירופ נענע ומעבירים (לרום שייקר ולנער היטב) או מעבירים דרך מסננת דקה 3. במיכל או כלי הגשה מוסיפים את הסודה ומערבבים .
4. שופכים לכוסות את התוכן עד ל3/4 כוס ושולחים לקירור
5. להקפיא למשך כ 2 שעות או עד שהתערובת מתחילה להתגבש מספיק כדי להחזיק מקל ארטיק זקוף.
6.. מוציאים מההקפאה ודוחפים במרכז הכוס מקל עץ מהצופ סטיקס
7. מחזירים להקפאה של לילה
8. להפרדת הכוס מניכים את הכוס בכלי מים לכמה שניות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון