חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שלגון ארטיק בורבון עם אפרסקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלגון ארטיק בורבון עם אפרסקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אפרסקים בשלים, כתוש או מקופסא
¼ כוס ויסקי
½ כוס סירופ סוכר, או סירופ מקופסאת האפרסקיםה
2 כוסות יוגורט רגיל
12 כוסות פלסטיק שקופים חד פעמיים
12 שיפןדי עץ עבים (רצוי מקל סיני לאכילה) צופ סטיקס שטוחים
אופן ההכנה
1.השתמש במועך תפוחי האדמה לרסק את האפרסקים. מערבבים את האפרסקים הכתושים והבורבון ויסקי בקערה, מוסיפים את סירופ פשוט או את מי הקופסאת לאט ובודקים מתיקות לפי העדפה. מוסיפים את היוגורט לתערובת האפרסק בורבון .
2. מוזגים לכוס חד פעמית מניילון עד 1/3 כוס ומקפיאים למשך שעתיים או עד שהתערובת מתחילה להתגבש מספיק כדי להחזיק מקל ארטיק זקוף. דוחפים פנימה למרכז (צופ סטיק) מקל אכילה סיני רחב ומחזירים ההקפאה עד לקבלת תערובת קפואה לחלוטין כ 8 שעות.
3. להסרת הכוס החד פעמים מניחים במאט מים למס שניות
להכנת סירופ סוכר מרתיחים עד שהסוכר נמס ומצננים לחם החדר
¼ כוס מים
¼ סוכר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון