הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סולת
300 ג"ר חמאה
3 כפות צימוקים
4 כפות צנוברים קלויים
2 כפות פיסטוקים
1/4 כוס קליפות תפוזים מסוכרות
לקבלת סירופ:
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
1 כפית הל טחון
גרידת ומיץ של 1/2 לימון
גרידת ומיץ של תפוז
2 מקלות קינמון
1-2 מי ורדים או מי זהר
הכנת הסירופ:
מניחים את הסוכר בסיר עם מים, ומערבבים עד שנמס
ולאחר מכן להוסיף את כל שאר החומרים. מסננים ולשמור חם
אופן ההכנה
1. במחבת ממיסים את הסולת בחמאה, ואז מוסיפים את הסירופ ובוחשים כ 10 דקות עד שהתערובת נפרדת מצידי המחבת.
2.מוסיפים צימוקים, צנוברים, פיסטוקים וקליפות מסוכרות.
3 מעבירים את תוכן המחבת לתבנית או לכלי כיבול לוחצים את התוכן בחוזקה (באמצעות תחתית ספל) לתוך תבנית משומנת קלות בחמאה בעודו חם.
4. מחלקים או פורסים בעדינות לצלחות הגשה מגישים עם שמנת מוקצפת ובליווי חתכי פירות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון