חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת חלבה סולת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת חלבה סולת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סולת
300 ג"ר חמאה
3 כפות צימוקים
4 כפות צנוברים קלויים
2 כפות פיסטוקים
1/4 כוס קליפות תפוזים מסוכרות
לקבלת סירופ:
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
1 כפית הל טחון
גרידת ומיץ של 1/2 לימון
גרידת ומיץ של תפוז
2 מקלות קינמון
1-2 מי ורדים או מי זהר
הכנת הסירופ:
מניחים את הסוכר בסיר עם מים, ומערבבים עד שנמס
ולאחר מכן להוסיף את כל שאר החומרים. מסננים ולשמור חם
אופן ההכנה
1. במחבת ממיסים את הסולת בחמאה, ואז מוסיפים את הסירופ ובוחשים כ 10 דקות עד שהתערובת נפרדת מצידי המחבת.
2.מוסיפים צימוקים, צנוברים, פיסטוקים וקליפות מסוכרות.
3 מעבירים את תוכן המחבת לתבנית או לכלי כיבול לוחצים את התוכן בחוזקה (באמצעות תחתית ספל) לתוך תבנית משומנת קלות בחמאה בעודו חם.
4. מחלקים או פורסים בעדינות לצלחות הגשה מגישים עם שמנת מוקצפת ובליווי חתכי פירות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון