הוראות הכנה
מרכיבים
לכדורי העוף:
500 גרם חזה עוף טרי טחון
1-2 עלי סלרי קצוצים
1/2 בצל מגורר
1/2 כפית מלח שטוחה
1/2 ביצה טרופה
2 כפות פירורי לחם
לתיבול:
200 גרם פירורי לחם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל המגורר במחבת עם 2 כפות שמן עד להזהבה קלה, למשך 3 דקות לערך.
מערבבים את כל המרכיבים של כדורי העוף ומקררים לשעתיים.
מוציאים מהמקרר ויוצרים עם הידיים כדורים בקוטר של 2 ס"מ, מצפים כל כדור בפירורי הלחם, מטגנים ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון