הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות שומשום (לא קלוי)
1 כוס שמן תירס
אופן ההכנה
1. על תבנית אפיה גדולה מצופה בנייר אפיה מפזרים את השומשום
2. מפעילים תנור ל 180 מעלות ומכניסים את תבנית השומשום לכ - 10 דקות
(יש להקפיד שהשומשום יצא מעט מוזהב זהירות לא לשרוף)
3. מקררים את השומשום כ 5 דקות
4. מעבירים את תחולת התבנית למעבד מזון להב פלדה ומפעילים מוסיפים את השמן וממשיכים לעבד עד קבלת עיסה חלקה ואחידה
5. מעבירים לכלי אם אטימה ניתן לשמר בחוץ או במקרר עד 3 חודים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון