חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סנדוויץ (שירס ברוייט) טבול בשמן זית עם קוביות עגבניות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בזמן המצור על ירושלים באמצע שנות הארבעים נהגו לאכול בירושלים אוכל בצימצום brולכן המנה בנויה מפרוסת לחם שהוטבלה קלות בשמן וקליפות עגבניות שנימרכו מעל br(שהומרו לקוביות עגבניה) ומדליוני בצל פשוט מדהים
סנדוויץ (שירס ברוייט) טבול בשמן זית עם קוביות עגבניות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בזמן המצור על ירושלים באמצע שנות הארבעים נהגו לאכול בירושלים אוכל בצימצום brולכן המנה בנויה מפרוסת לחם שהוטבלה קלות בשמן וקליפות עגבניות שנימרכו מעל br(שהומרו לקוביות עגבניה) ומדליוני בצל פשוט מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות לחם (רצוי לחם שחור)
1/4 כוס שמן זית (אוצמחי)
4 עגבניות אדומות קצוצות
1-2 בצלים קלופים לטבעות דקות
1/2 כפית מלח לפיזור
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
אופן ההכנה
1. בצלוחית רחבה עם שמן טובלים בעדינות את פרוסות הלחם
2. מפזרים מעל קמצוץ פלפל
3. חותכים את העגבניות לקוביות או לפרוסות ומחלקים מעל
4. חותכים את הבצל לטבעות ומכסים בשפע מעל
5. מפזרים על הכל קמצוץ מלח ונוגסים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון