חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי צלעות אסאדו ברוטב חמוץ מתוק בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אסאדו צלעות מצופות ברוטב חמוץ מתוק ומוגשות על אורז
צלי צלעות אסאדו ברוטב חמוץ מתוק בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אסאדו צלעות מצופות ברוטב חמוץ מתוק ומוגשות על אורז
הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות של אסאדו כ 16 יח'
1 בקבוק רוטב צילי חריף מתוק
1 כוס מיץ תפוזים
1 כפית מלח
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כוס רוטב סויה
1-2 שן שום, טחון
קמח עבור ציפוי חלקי העוף
לאורז
1 שקית קוקי
1.5 כוסות אורז
2.5 כוסות מים
1 כופסא אפונת גינה
2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות
אופן ההכנה
1. משמנים מעט את ניתחי האסאדו בשמן תירס
2. מקמחחים היטב את כל חלקי האסאדו
3. מסדרים את חלקי האסאדו בתחתית הסיר
4. בקערה מערבבים מיץ תפוזים, 1 בקבוק רוטב צילי חריף מתוק
1 כוס מיץ תפוזים
1 כפית מלח
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כוס רוטב סויה
1-2 שן שום, טחון עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים את הרוטב על נתחי האסאדו.
6. מבשלים בחם נמוך 5 שעות (מומלץ לאחר 4.5 שעות להסיר המכסה בכדי להסמיך את הציר) או לכל הלילה
לאורז:
1. בשקיק קוקי מוסיפים 1.5 כוסות אורז שתוף
2. אפונת גינה מסוננת מהרוטב
3 גזר קוביות
4. 1/2 כפית מלח
5. קושרים את השקית שמים לא יצאו ממנה תוך השארת מקום לתפיחת האורז
6. מכניסים לסיר הבישול
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון