הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קוניאק
1/4 כוס מים
1 כוס סוכר
1 תרמיל וניל, חצוי לאורכו
1 מקל קינמון, שבור לשניים
2 שיני שום שלמות
1/2 כפית פלפל שחור
10 תאנים טריות
אופן ההכנה
1.בסיר בינוני מרתיחים את המים, קוניאק וסוכר. ומביאים לרתיחה.
2.מוסיפים את התבלינים. ומערבבים היטב.
3 מנמיכים אש ומבשלים עד שהתערובת צמצמה ל סירופ דק, בערך 45 דקות.
4.מסירים מהאש ומוציאים את התרמילים והמקלות.
5.מסדרים את התאנים בכלי הניתן לסגירה ויוצקים את הסירופ מעל התאנים ומקררים לטמפרטורת החדר.
6.מכסים ומאחסנים במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון