חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תאנים טריות בקרמל וקוניאק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדו אמיתי ניתן לאכול ללא כלום, ניתן לאכול עם כבד קצוץ, ניתן לאכול עם גבינת פטה
תאנים טריות בקרמל וקוניאק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדו אמיתי ניתן לאכול ללא כלום, ניתן לאכול עם כבד קצוץ, ניתן לאכול עם גבינת פטה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קוניאק
1/4 כוס מים
1 כוס סוכר
1 תרמיל וניל, חצוי לאורכו
1 מקל קינמון, שבור לשניים
2 שיני שום שלמות
1/2 כפית פלפל שחור
10 תאנים טריות
אופן ההכנה
1.בסיר בינוני מרתיחים את המים, קוניאק וסוכר. ומביאים לרתיחה.
2.מוסיפים את התבלינים. ומערבבים היטב.
3 מנמיכים אש ומבשלים עד שהתערובת צמצמה ל סירופ דק, בערך 45 דקות.
4.מסירים מהאש ומוציאים את התרמילים והמקלות.
5.מסדרים את התאנים בכלי הניתן לסגירה ויוצקים את הסירופ מעל התאנים ומקררים לטמפרטורת החדר.
6.מכסים ומאחסנים במקרר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון