חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברוסקטה עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברוסקטה עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ללחם
1 כיכר לחם איטלקי , צרפתי או לחם קלוי אחר
1 שן שום
שמן זית
עבור תוספת
3-6 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1/2 פלפל חריף ירוק - אופציונאלי
2 כפות בזיליקום
2 כפות חומץ בלסמי באיכות גבוהה
מלח / פלפל
שמן זית לפי הטעם
3-4 פילה אנשובי קצוץ - אופציונלי
אופן ההכנה
1.פורסים לחם/באגט באלכסון לפרוסות עבות
2.מברישים היטב כל צד בשמן זית ואופים ב 350 מעלות עד הזהבה קלה.
3.לוקחים חצי שן שום ומשפשים כל צד בנדיבות.
4.לוקחים כף סלט עגבניות ומניחים על פרוסת לחם וזוללים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון