הוראות הכנה
מרכיבים
ללחם
1 כיכר לחם איטלקי , צרפתי או לחם קלוי אחר
1 שן שום
שמן זית
עבור תוספת
3-6 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1/2 פלפל חריף ירוק - אופציונאלי
2 כפות בזיליקום
2 כפות חומץ בלסמי באיכות גבוהה
מלח / פלפל
שמן זית לפי הטעם
3-4 פילה אנשובי קצוץ - אופציונלי
אופן ההכנה
1.פורסים לחם/באגט באלכסון לפרוסות עבות
2.מברישים היטב כל צד בשמן זית ואופים ב 350 מעלות עד הזהבה קלה.
3.לוקחים חצי שן שום ומשפשים כל צד בנדיבות.
4.לוקחים כף סלט עגבניות ומניחים על פרוסת לחם וזוללים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון