חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף בפתיתים מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף בפתיתים מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר כבדי עוף נקיים וחציויים
3 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
500 ג"ר פתיתים(עגולים, דמוי אורז בן גוריון)
4 כוסות מים לפתיתים
1/2 כפית פלפל שחור דרוס עבה
1/2 כפית כמון טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כורכום
1/2 כוס שמן תירס לטיגון
אופן ההכנה
1. במחבת עם רחבה עם השמן מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה
2. מוסיפים את מחצית התבלינים ומערבבים
3. מוסיפים את הכבד לטיגון של 2 דקות לצד
4. מסננים את הכבד והבצל לכלי נפרד ומניחים בצד
5. בסיר עם 5 כפות שמן שטוגן בו הכבד מטגנים את הפתיתים עד הזהבה
6 מוסיפים את מחצית התבלינים
7.מוסיפים לסיר 4 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים מורידים את האש לנמוכה
8. לאחר שלוש דקות מערבבים שוב מכסים ומבשלים עוד 3 דקות
9. מסירים מהאש וממתינים כ3 דקות נוספות עם מיכסה
10. פותחים את המכסה ומערבבים
להגשה
בצלחת מרק ממלאים בתחתית את הכבד ומכסים בפתיתים ומכסים מעל בבצל המטוגן
ניתן לאתר בכפית פטרוזילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון