הוראות הכנה
מרכיבים
לטוסט:
1 כוס חלב
1 ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 פרוסות לחם (1 לחתוך בעובי של סנטימטר)
1/2 כוס פרמיג'אנו רג'יאנו (מגוררת)
לתוספת
2 ביצי עין מטוגנות
8 גבעולי אספרגוס שחולטו במים כ 3 דקות
2 כפות צלפים
1 כפית שמיר
רוטב הולנדז =
אופן ההכנה
1.בקערה רחבה ושטוחה מערבבים חלב, ביצה, מלח ופלפל .
2. טובלים את הלחם בתערובת הביצה משני הצדדים.
3. ממיסים 1 כף חמאה במחבת ומטגנים את הלחם עד להזהבה משני הצדדים,
כ 2-3 דקות לכל צד.
4. מפזרים מעל הפרנץ טוסט פרמיג'אנו רג'יאנו ומכניסים לתנור על גריל לחצי דקה להמסה.
5. מוציאים מהגריל מפזרים מעט שמיר וצלפים מעל מסדרים את האספרגוס מוסיפים מעל כף רוטב הולנדז ומעל את ביצית העין
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון