חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברוסקטה פיטריות/חציל מטוגנות על גבינת פטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברוסקטה פיטריות/חציל מטוגנות על גבינת פטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 לחמניות עגולות חציות ל 2 עיגולים
1/4 כוס שמן
1 קופסא פטריות שמפיניון טריות
1/2 חציל פרוס לקוביות קטנות - אופציונלי
קמצוץ מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית כמון טחון
3 שיני חצויות למריחת הטוסט
300 ג"ר גבינת פטה למריחה
10 עלי אורגנו קצוצוים דק
אופן ההכנה
1. במחבת עם 1 כף שמן זית מטגנים את הפיטריות/חצילים בתוספת התבלינים עד השחמה קלה
כ 4 -5 דקות ומניחים על נניר סופג
2. על תבנית אפיה מסדרים את 16 חלקי חצאי הלחמניות ומכניסים לאצמע התנור ומזהיבים אותן באמצעות הגריל בתנור.
3. מוציאים מהגריל ובעודן חמות מורחים את כולן בשום (לוקחים חצי שן שום ומשפשים היטב את הלחמניה בצד הזהוב)
4. עם מברשת מורחים כל חצי לחמניה במעט שמן זית
5. מורחים את הלחמניה בגבינת הפטה למריחה ומעל מפזרים מעט מהאורגנו הקצוץ
6. מעל מפזרים בנדיבות את הפיטריות או החציל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון