הוראות הכנה
מרכיבים
1 גזר מגורד
1 גבעול סלרי עלים קצוץ
1/2 בצל בינוני
1 כפית שמן זית
1 כוס עלי תרד קצוצים
1/2 כוס פטריות קצוצות
7-10 זיתים, שחורים או ירוקים ללא גרעינים חתוכים לטבעות
3/4 כוס פולנטה השתמשתי לבישול מהיר
2 כוסות מים רותחים מעורבבים ב 2 כפיות באבקת מרק עוף פרווה
1/3 כוס פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1.במחבת עבה מחממים שמן ומטגנים את הבצל גבעולי הסלרי הפיטריות והגזר המגורד עד
להתרקחות כ - 10 דקות ומשאירים בצד
2. פורסים את עלי התרד הקפוא ומיבשים היטב ביד ומניחים בצד
3. בסיר מבשלים את הפולנטה 3'4 כוס פולנטה עם 2 כוסות מים רותחים ואבקת המרק
תוך בחישה מתמדת (זהירות ברתחיתה היא מיצרת בועות קופצות) ומבשלים תוך עירבוב
כ 20 -30 דקות
4. מוסיפים פנימה את גבינת הפרמזן את פרוסות הזיתים מוסיפים פנימה את תכולת המחבת ומערבבים מפזרים את עלי התרד ומערבבים בעדינות הכל.
5. מעבירים הכל לתבנית אינגליש רחבה מישרים בעזרת מרית
6. עוטפים בניילון ניצמד ומקררים במקרר כ 4 שעות
7. בעזרת סכין חדה מפרידים את הפשטידה מדופן התבנית הופכים מעל צלחת הגשה ופורסים לפרוסות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון