חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פולנטה (קמח תירס) מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פולנטה (קמח תירס) מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 גזר מגורד
1 גבעול סלרי עלים קצוץ
1/2 בצל בינוני
1 כפית שמן זית
1 כוס עלי תרד קצוצים
1/2 כוס פטריות קצוצות
7-10 זיתים, שחורים או ירוקים ללא גרעינים חתוכים לטבעות
3/4 כוס פולנטה השתמשתי לבישול מהיר
2 כוסות מים רותחים מעורבבים ב 2 כפיות באבקת מרק עוף פרווה
1/3 כוס פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1.במחבת עבה מחממים שמן ומטגנים את הבצל גבעולי הסלרי הפיטריות והגזר המגורד עד
להתרקחות כ - 10 דקות ומשאירים בצד
2. פורסים את עלי התרד הקפוא ומיבשים היטב ביד ומניחים בצד
3. בסיר מבשלים את הפולנטה 3'4 כוס פולנטה עם 2 כוסות מים רותחים ואבקת המרק
תוך בחישה מתמדת (זהירות ברתחיתה היא מיצרת בועות קופצות) ומבשלים תוך עירבוב
כ 20 -30 דקות
4. מוסיפים פנימה את גבינת הפרמזן את פרוסות הזיתים מוסיפים פנימה את תכולת המחבת ומערבבים מפזרים את עלי התרד ומערבבים בעדינות הכל.
5. מעבירים הכל לתבנית אינגליש רחבה מישרים בעזרת מרית
6. עוטפים בניילון ניצמד ומקררים במקרר כ 4 שעות
7. בעזרת סכין חדה מפרידים את הפשטידה מדופן התבנית הופכים מעל צלחת הגשה ופורסים לפרוסות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון