חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה/אומלט עם דג סלמון מעושן וגבינת שמנת או פטה
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה/אומלט עם דג סלמון מעושן וגבינת שמנת או פטה
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 כף חלב
מלח
פלפל שחור
2 כפות חמאה
2 פרוסות סלמון מעושן
3 כפות גבינת שמנת
3 כפיות בצל סגול קצוץ או 3 כפות אירית קצוצה
תוספות
1 עגבניה קצוצה ללא הרעינים
או כף אבוקדו קוביות
אופן ההכנה
1. טורפים את הביצים והחלב היטב ומוסיפים את התבלינם היבשים
2. על מחבת טפלון ממיסים את החמאה עד שהיא מבעבעת כמהה
3. מוסיפים את הביצים הטרופות היטב כאשר הביצה מתחילה להתייצב בצידי המחבת כונסים אותה פנימה באמצעות מזלג כאשר החביתה כמעט מוכנה מוסיפים את גבינת השמנת ואת פרוסות הסלמון מקפלים את החביתה לצורת מעטפת או לשניים וממשיכים לטגן כחצי דקה
4. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את קוביות העגבניה, העירית/בצל, והאבוקדו
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון