הוראות הכנה
מרכיבים
2 י"ח מנגו
1/2 מיץ לימון
כפית גרידת לימון
סוכר (כוס אחת)
250 ג"ר שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. מקלפים ופורסים את המנגו
2. בבלנדר קוצצים את המנגו לרמת פירה מוסיפים מיץ לימון ולאחר מכן להוסיף סוכר.
3. שופכים לתוך קערה פלסטיק פלסטיק ולקפל את השמנת פנימה.
4. מכניסים למקפיא למשך שעה בערך.
5. מוציאים מהמקפיא ומקציפים עד שהוא הופך למחית חלקה
6. מחזירים למקפיא וחוזרים שוב על הפעולה לאחר 30 דקות.
7. משהים כ 4 שעות במקפיא ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון