חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוסקוס מתוק בסגנון מסעדת זייתון קהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח מיצרית
קוסקוס מתוק בסגנון מסעדת זייתון קהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח מיצרית
הוראות הכנה
מרכיבים
350 ג"ר קוסקוס מלא מהיר הכנה ניתן להשיג במרקולים
1.5 חבילה של חמאה מומסת
1 כוס של חלב מרוכז
1.5 כוסות חלב
2 כפות סוכר חום / אבקת סוכר / דבש
2 כפות קינמון
1/4 כוס צימוקים
1/2 כוס קוקוס טחון
1/4 כוס אגוזי מלך / שקדים / אגוזי לוז
אופן ההכנה
1. בקערה גדולה מערבבים את הקוסקוס עם חבילת חמאה מומסת
2. מוספים את הסוכר וקמצוץ מלח
3. בסיר מבשלים 1.5 כוס חלב,ואת קופסאת החלב המרוכז עד לסף רתיחה
4. מוסיפים את החלב עם החלב המרוכז לקערה ומערבבים היטב
5. מכסים בניילון נצמד ומניחים ל 5 דקות
6. מסירים את הניילון ובעזרת מזלג מפוררים את הקוסקוס
7. מוסיפים 1/2 חבילת מומסת,כינמון, קוקוס טחון, ואת האגוזים מערבבים את הכל היטב
8. מקררים לחם החדר ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון