הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שקדים קלופים/בוטנים/ קשיו/פיסטוק חלבי
2 כוסות עלי זעתר טריים
1פלפל ירוק חריף - אופציונלי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת סומק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
3 שיני שום
1 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון קולים את השקדים או בוטנים כשתי דקות תוך ניעור המחבת עד קבלת ריח הקליה
2. שוטפים את עלי זעתר.ומייבשים עם נייר סופג
3. במעבד מזון כותשים את השקדים/בוטנים במשך דקה וחצי.
4. מוסיפים את עלי זעתר. וטוחנים שוב
5. מוסיפים את שאר החומרים עד קבלת רוטב רוטב גס.
6. מוסיפים כוס שמן (לא בטחינה)
7. מגשים ל ברוסקטות פיצות וכו, או סתם על לחם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון