חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטו זעתר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטו זעתר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שקדים קלופים/בוטנים/ קשיו/פיסטוק חלבי
2 כוסות עלי זעתר טריים
1פלפל ירוק חריף - אופציונלי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת סומק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
3 שיני שום
1 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון קולים את השקדים או בוטנים כשתי דקות תוך ניעור המחבת עד קבלת ריח הקליה
2. שוטפים את עלי זעתר.ומייבשים עם נייר סופג
3. במעבד מזון כותשים את השקדים/בוטנים במשך דקה וחצי.
4. מוסיפים את עלי זעתר. וטוחנים שוב
5. מוסיפים את שאר החומרים עד קבלת רוטב רוטב גס.
6. מוסיפים כוס שמן (לא בטחינה)
7. מגשים ל ברוסקטות פיצות וכו, או סתם על לחם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון