הוראות הכנה
מרכיבים
8 שיני שום כתושות
6 כפות שמן זית כתית מעולה
4 תפוחי אדמה אדמדמים כל אחד וחותכים 12 פרוסות
3 כפות עמילן תירס / קורנפלור
1.5 כפיות מלח ים גס
1 כף כפית פלפל שחור טחון טרי
½ כפית שום אבקה
1/4 כפית אבקת צילי
1/2 כפית אורגנו יבש (אופציונאלי)
אופן ההכנה
1. שוטפים וחותכים את תפוחי האדמה (ניתן עם הקליפה)
2. מכניסים את תפוחי האדמה למיקרו ל 5 דקות (לריכוך חלקי)
3. מעבירים לקערה ומוסיפים את שער החומרים ומערבבים היטב
4. מעבירים לשקית קוקי או משטחים על מגש מצופה בנייר אפיה
5. מעבירים לתנור שחומם ל 200 מעלות ל כ 30 עד 40 דקות (יש להפוך את השקית מידי פעם או להפוך את תפוחי האדמה על התבנית)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון