חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מז'לוף
Votes: 2
דירוג: 3
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מז'לוף ספרדי אמיתי ע"פ מתכון של נזימה הודין מירושלים br
מז'לוף
Votes: 2
דירוג: 3
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מז'לוף ספרדי אמיתי ע"פ מתכון של נזימה הודין מירושלים br
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
400 גרם בצק עלים איכותי
1 בצל יבש
3 כפות שמן זית
500 גרם בשר טחון גס
מלח ופלפל
1/2 כפית כמון
שני תרמילי הל
ביצה- את החלמון מוסיפים לעיסה ואת החלבון מורחים על הבצק
כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
החומרים:
400 גרם בצק עלים איכותי
1 בצל יבש
3 כפות שמן זית
500 גרם בשר טחון גס
מלח ופלפל
1/2 כפית כמון
שני תרמילי הל
ביצה- את החלמון מוסיפים לעיסה ואת החלבון מורחים על הבצק
כוס פירורי לחם
אופן הכנת המילית
מקצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן. מטגנים גם את הבשר רק עד שישחים קלות.
מפוררים את הבשר בעת הטיגון .
שמים בקערה את תערובת הבצל והבשר, מוסיפים את התבלינים
לפי טעם (יש לזכור שבבשר הטחון יש כבר מלח)מוסיפים חלמון
ופירורי לחם מערבבים היטב.
מרדדים את הבצק, מניחים על הבצק את תערובת הבשר שבקערה
ומקפלים את הבצק. מורחים מעט חלבון להדבקת שולי הבצק.
מורחים את פני הבצק בחלבון.
אופים כ-35 דקות בערך בחום 175 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון