חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק/כתף כבש/טלה ממולא בחלקי פנים בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק/כתף כבש/טלה ממולא בחלקי פנים בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 רגל כבש/טלה כ 600 ג"ר או כתף ללא העצם לבקש מהקצב לפרק בחתיכה אחת
1 צרורו פטרוזיליה
4 ראשי שום
1 כף עריסה
1 כף כמון
1 כפית שטוחה של מלח
1 כפית שטוחה פלפל סודנייה
500 ג"ר כבד עגל
500 ג"ר לב עגל
100 ג"ר שומן לב או שומן כבש
100 ג"ר צנוברים קלויים
(באם שומן כבש לחתוך לקוביות ולא לטחון)
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס רוטב סויה
1 כוס יין לבן יבש
אופציונאלי - 6 תפוא"ד בינוניים קלופים חצויים לשניים
אופן ההכנה
1.פותחים את רגל העגל
2.קוצצים בסכין חדה את כל החומרים קציצה גסה
(באם שומן כבש לא קוצצים)חותכים לקוביות קטנות
3.ממלאים את השוק בתכולה מסדרים את שומן הכבש לכל האורך
בשורה במרכז(תופרים את הפתח עם חוט ומחט או קושרים היטב או מחברים בקיסמי שיניים
4.בסיר עם חצי כוס שמן זית מטגנים היטב עד הזהבה את גלילת שוק הכבש
5.מעבירים את גליל השוק לסיר בישול איטי לרבות שמן הטיגון
6.מוסיפים גבעול טימין ומפזרים מעל פלפל שחור גרוס עבה
7.מפעילים את סיר הבישול לדרגת HIGH למשך שעה
8.מוסיפים 1/2 כוס רוטב סויה וכוס יין לבן יבש או כוס ציר מרק
9.מעבירים לדרגת בישול (MED) ל 6 שעות או לילה
10. כשעה לפני ההגשה מסירים מכסה ומעבירים ל (HIGH?) לצימצום נוזלים
ומגישים חם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון