חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם פסיפלורה עם מוס שוקולד לבן על ביסקוויט נוגט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טיפה ארוך אבל שווה את זה
קרם פסיפלורה עם מוס שוקולד לבן על ביסקוויט נוגט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טיפה ארוך אבל שווה את זה
הוראות הכנה
מרכיבים
(לתבנית בגודל 20X20)
לבסיס:
200 גרם פתי-בר מרוסקים לפירורים קטנים ככל הניתן
150 גרם שוקולד לבן
50 גרם שוקולד מריר
100 גרם אגוזי לוז לא קלויים
50 גרם חמאה
לקארד הפסיפלורה:
180 מל"ל מיץ פסיפלורות
4 ביצים גדולות
190 גרם סוכר
מיץ מחצי לימון
300 גרם קוביות חמאה רכה
למוס שוקולד לבן:
250 + 100 מל"ל שמנת מתוקה
כף ג'לטין
150 גרם שוקולד לבן קצוץ
4 כפות מים
לג'לי פסיפלורה:
תוכן של 5 פסיפלורות
חצי כף ג'לטין
2 כפות סוכר
רבע כוס מים
אופן ההכנה
לבסיס:
1.לטחון היטב את השוקולדים ואגוזי הלוז לאבקה דקה ככל הניתן.
2.לערבב עם הפתי-בר והחמאה ולשטח על תבנית מרופדת בנייר אפיה ולהקפיא.
לקארד פסיפלורה:
1.על בן-מארי לטרוף היטב כעשרים עד עשרים וחמש דקות את כל החומרים למעט החמאה.
2.כאשר סימני המטרפה נראים על הקרם להעביר לקערה עם מי קרח ולערבב עוד מספר דקות להפסקת הבישול.
3.להוסיף את קוביות החמאה לקרם ולעבד לקרם חלק במעבד מזון עם להב פלדה.
4.לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא.
למוס שוקולד הלבן:
1.להקציף 250 מל"ל שמנת מתוקה לקצפת רכה ולשמור במקרר.
2.לערבב את הג'לטין עם המים ולהניח לספוח את המים.
3.להביא לסף רתיחה את 100 מ"לל השמנת ולהוסיף את השוקולד הלבן. לערבב היטב עד לקבלת גנאש חלק.
4.להמיס את הג'לטין כ-15 שניות במיקרוגל עד למצב נוזלי ולערבב עם השוקולד.
5.לאחד עם השמנת בתנועות קיפול ולצקת על הקרם הקפוא ולהחזיר להקפאה.
לג'לי פסיפלורה:
1.לערבב את הפסיפלורות עם הסוכר
2.לערבב את הג'לטין והמים ולחמם עשר שניות במיקרוגל.
3.לאחד את שתי התערובות ולמזוג על שכבת השוקולד הלבן.
מגיש: shaism
מקור:
שתף את המתכון