הוראות הכנה
מרכיבים
ל12-16 מנות אישיות
1.ארבעה חלמונים
2.רבע כוס סוכר ועוד שלוש כפות
3.חצי ליטר שמנת
4.מקל וניל או כף משחת וניל
5.סוכר לזרייה עם הקרם
אופן ההכנה
1.מחממים תנור למאה ושישים מעלות.
2.מביאים לסף רתיחה את השמנת עם הוניל.
3.טורפים את החלמונים עם הסוכר
4.יוצקים מצקת מהשמנת החמה אל החלמונים ומערבבים היטב.
5.מוזגים את החלמונים אל השמנת החמה ומבשלים עוד שתי דקות תוך כדי ערבוב מתמיד.
6.מעבירים את הקרם לכלים אישיים או כלי מרכזי.
7.מוזגים מים רותחים עד אמצע גובה הכלים
8.אופים 25 עד 30 דקות.
9.מצננים
10.לפני ההגשה זורים חצי כף סוכר על כל כלי ובעזרת מבער מקרמלים את הסוכר
11.אם אין מבער, מחממים תנור על מצב גריל למאתיים מעלות. מסדרים את הקעריות על תבנית ומפזרים קוביות קרח בין הקעריות. אנחנו לא רוצים לאפות את הקרם שוב, אלא רק לקרמל את הסוכר. קוביות הקרח ימנעו מהקרם מלהמשיך ולהתבשל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון