הוראות הכנה
מרכיבים
1.מאה עשרים וחמישה גרם שוקולד מריר מומס.
2.מאה עשרים וחמישה גרם חמאה רכה.
3.חמישים גרם סוכר לבן (רבע כוס)
4.חמישים גרם סוכר דמררה חום (רבע כוס)
5.כפית תמצית וניל
6.ביצה קרה
7.מאה חמישים גרם קמח (כוס ועוד שתי כפות)
8.שלושים גרם אבקת קקאו (ארבע כפות)
9.כפית אבקת סודה לשתיה
10.חצי כפית מלח
11.מאה חמישים עד מאתיים גרם שוקולד ציפס או שוקולד קצוץ
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לטמפרטורה של מאה ושבעים מעלות.
2.בקערת המיקסר מקרימים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
3.מוסיפים מאה עשרים וחמישה גרם של שוקולד מומס ומערבבים היטב.
4.מוסיפים ביצה קרה ותמצית וניל ומערבבים היטב.
5.בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת סודה לשתיה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
6.מוסיפים את הקמח לתערובת החמאה והשוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
7.מוסיפים את השוקלד הקצוץ או השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
8.יוצרים כדורים קטנים ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה.
9.אופים בין שמונה לעשר דקות ומצננים על רשת צינון לפני איחסון העוגיות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון