הוראות הכנה
מרכיבים
5 יחידות חזה עוף פרוס לשניצל
1 בצל קצוץ גס
1/2 סלסלת פטריות שמפניון קצוצות
1/2 סלסלת פטריות פורטבלה קצוצות
5 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות אבקת מרק פטריות-לא חובה
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סויה
2 כפות דבש או סילן
1/4 כוס יין אדום
מלח
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
במחבת רחבה לחמם מעט שמן, לטגן את הבצל עד להשחמה קלה להוסיף את השום
הקצוץ ולטגן יחד כחצי דקה.
להוסיף את הפטריות ,ולערבב תוך כדי טיגון כ-5 דקות, להוסיף מלח, פלפל שחור וא.מרק
פטריות, לערבב ולהוריד מהאש
על משטח נקי,לפרוס את חזה העוף, לתבל במעט מלח ופלפל שחור, לפזר מעט מתערובת
הפטריות, לקפל את חזה העוף (כמו סנדביץ) ולסגור עם קיסמי עץ, להניח בתבנית אפיה
לסיים כך את הכל.
במידה ונשאר מילוי לפזר אותו בתבנית. בקערית קטנה לערבב את חומרי הרוטב, לערבב
ולצקת על העוף, להכניס לתנור לחום 180 מעלות כ-30 דקות
לפני ההגשה ,להוציא את הקיסמים ולפרוס לסדר בצלחת הגשה ולצקת מעל את הרוטב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון