חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ממולא פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף ממולא פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 יחידות חזה עוף פרוס לשניצל
1 בצל קצוץ גס
1/2 סלסלת פטריות שמפניון קצוצות
1/2 סלסלת פטריות פורטבלה קצוצות
5 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות אבקת מרק פטריות-לא חובה
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סויה
2 כפות דבש או סילן
1/4 כוס יין אדום
מלח
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
במחבת רחבה לחמם מעט שמן, לטגן את הבצל עד להשחמה קלה להוסיף את השום
הקצוץ ולטגן יחד כחצי דקה.
להוסיף את הפטריות ,ולערבב תוך כדי טיגון כ-5 דקות, להוסיף מלח, פלפל שחור וא.מרק
פטריות, לערבב ולהוריד מהאש
על משטח נקי,לפרוס את חזה העוף, לתבל במעט מלח ופלפל שחור, לפזר מעט מתערובת
הפטריות, לקפל את חזה העוף (כמו סנדביץ) ולסגור עם קיסמי עץ, להניח בתבנית אפיה
לסיים כך את הכל.
במידה ונשאר מילוי לפזר אותו בתבנית. בקערית קטנה לערבב את חומרי הרוטב, לערבב
ולצקת על העוף, להכניס לתנור לחום 180 מעלות כ-30 דקות
לפני ההגשה ,להוציא את הקיסמים ולפרוס לסדר בצלחת הגשה ולצקת מעל את הרוטב
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון