הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר עוף טחון
כף מלח
חצי כף פלפל
כף מרק עוף
תבלין עוף
2 בצלים מגורדים סחוטים
סיר מים רותחים עם כף מרק עוף
אופן ההכנה
להרתיח סיר עם מים וכף מרק עוף (להשאיר על הגז על אש קטנה שימשיך לרתוח )
לערבב את כל החומרים ביחד
להכין קערית שמן ולטבול את הידים שיהיו שמנויות
לשמן את הידים
לקחת כדור קטן מהתערובת לשטח אותו כמו קציצה
לקחת פרוסת גזר לנעוץ אותו באמצע הקציצה ולהוציא
נוצר עיגול כמו בייגלה עם חור
להטיל את העיגול למים הרותחים עד שהוא צף להוציא העדינות
לטבול בביצה ובפרורי לחם (זהב) ולטגן בשני הצדדים
דקה מכל צד (נשרף מהר)
בתיאבון ן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון