חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייגלה בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר עוף טחון
כף מלח
חצי כף פלפל
כף מרק עוף
תבלין עוף
2 בצלים מגורדים סחוטים
סיר מים רותחים עם כף מרק עוף
אופן ההכנה
להרתיח סיר עם מים וכף מרק עוף (להשאיר על הגז על אש קטנה שימשיך לרתוח )
לערבב את כל החומרים ביחד
להכין קערית שמן ולטבול את הידים שיהיו שמנויות
לשמן את הידים
לקחת כדור קטן מהתערובת לשטח אותו כמו קציצה
לקחת פרוסת גזר לנעוץ אותו באמצע הקציצה ולהוציא
נוצר עיגול כמו בייגלה עם חור
להטיל את העיגול למים הרותחים עד שהוא צף להוציא העדינות
לטבול בביצה ובפרורי לחם (זהב) ולטגן בשני הצדדים
דקה מכל צד (נשרף מהר)
בתיאבון ן
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון