הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
מיץ מחצי לימון
4 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
100 גרם חמאה
רבע כוס יין לבן
אופן ההכנה
למכינים ממיקס:
מפשירים את המיקס במים צוננים.
לוקחים ווק, ממיסים בתוכו את החמאה, מוסיפים את מיקס הפירות, היין והשום הכתוש ומקפיצים במשך 5 דקות על אש בינונית. מוסיפים את התבלינים ואת מיץ הלימון מקפיצים עוד 5 דקות ומוכן. נורא פשוט.
למכינים מטרי:
לוקחים ווק, ממיסים בתוכו את החמאה. על אש בינונית מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד שהוא משנה צבע מאפור לורוד.
מוסיפים את הראשים והקלאמרי יחד עם השום הכתוש, היין ומיץ הלימון ומקפיצים עוד כ-5 דקות.
מוסיפים את המולים ומקפיצים עוד 5-7 דקות עד שהמולים נפתחים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון