הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם שוקלד מריר/חלב מה שאוהבים
150 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
2-3 ביצים שלמות
2-3 חלמונים (הצהוב)
אופן ההכנה
שמים את השוקולד והחמאה על סיר על אש קטנה ומחקים שהשוקולד ימס.
לאחר שהשוקולד נמס מעבירים אתו לקערה ומוסיפים לו את הסוכר ומערבבים בהדרגה.
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים. להוסיף קמח ולערבב בהדרגה עד שאין גושים.
(אפשר להוסיף קמח אם נראה שהבלילה דלילה מידי)
מוזגים את הבלילה לתבניות מאפינס שמים בתנור בחום של 200 מעלות ל 15 דקות.
חשוב לבדוק כל כמה דקות כי אם זה יאפה יותר מידי הסופלה יהי קשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון