הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
2 כוסות חלב
1.5 כוסות קמח
2 כפות שמן
4 כפות סוכר
כפית מלח
אופן ההכנה
להקציף את הביצים, הסוכר והמלח עד לקבלת קצף.
להוסיף חלב, מים, שמן ולערבב היטב
לאר מכן יש להוסיף את הקמח ולערבב כך שלא ישארו גושים.
לחממם את המחבת ולמרוח בקצת שמן.
לשפוך בזהירות את העיסה הנוזלית (בשכבה דקה) לתוך המחבת, לאחר שהצד הראשון מקבל קצת צבע (זהבהב יש להפוך את החביתיה כך שלא תקרע)
אם החביתיה הראשונה לא יצאה טוב-לא להבהל, נסה שוב וביתר זהירות!
בתאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון