חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר שריר וירקות בקדירת חרס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר שריר וירקות בקדירת חרס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר שריר חתוך לקוביות גדולות
4-5 תפו"א קלופים וחתוכים לרבעים
3 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
2 בצלים חתוכים לרבעים
6 שיני שום
1/2 כוס יין אדום
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
רוזמרין או תימין
אופן ההכנה
במחבת גדולה לחמם שמן ולטגן מספר דקות את הבשר
בקדירה להניח את כל הירקות , ליצוק מעל מעט שמן זית ולתבל במלח,פלפל שחור,פפריקה
מתוקה.
מעל לסדר את הבשר ושוב לתבל וליצוק מעט שמן זית. להוסיף לקדירה את היין וענף רוזמרין
או תימין
לסגור את הקדירה, ולהכניס לתנור לשעה בחום של 200 מעלות, לאחר מכן להוריד את החום
ל-180 מעלות ולהמשיך לבשל עוד כשעתיים.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון