הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר שריר חתוך לקוביות גדולות
4-5 תפו"א קלופים וחתוכים לרבעים
3 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
2 בצלים חתוכים לרבעים
6 שיני שום
1/2 כוס יין אדום
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
רוזמרין או תימין
אופן ההכנה
במחבת גדולה לחמם שמן ולטגן מספר דקות את הבשר
בקדירה להניח את כל הירקות , ליצוק מעל מעט שמן זית ולתבל במלח,פלפל שחור,פפריקה
מתוקה.
מעל לסדר את הבשר ושוב לתבל וליצוק מעט שמן זית. להוסיף לקדירה את היין וענף רוזמרין
או תימין
לסגור את הקדירה, ולהכניס לתנור לשעה בחום של 200 מעלות, לאחר מכן להוריד את החום
ל-180 מעלות ולהמשיך לבשל עוד כשעתיים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון