חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציפס עבה שיטרף אתכם ב 3 שלבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפס איחודי נימוך מבפנים קריספי מבחוץ
ציפס עבה שיטרף אתכם ב 3 שלבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפס איחודי נימוך מבפנים קריספי מבחוץ
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה קלופים מזן דזירה (אדמדמים)
שמן עמוק
מלח
אופציות להוספת טעמים
אבקת שום
פלפל שחור
אבקת צילי
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה שוטפים ומייבשים במגבת
2. מעבירים לכלי למיקרו ומכניסים למיקרו בדרגה גבוהה ל 5 דקות
3. מוציאים מייבשים וחותכים בעדינות למקלות בגודל 1X1 ס"מ או למדליונים
4. מחממים בסיר טיגון שמן בחם גבוה ומעבירם את הציפס לטיגון ל 3 דקות עד שהוא מצהיב כמהה ומוציאים לכלי.
5. כמה דקות לפני הארוחה מחממים שוב את סיר השמן ומטגנים שנית עד קבלת צבע מוזהב עמוק
6. מסדרים בכלי הגשה מתבלים ומערבבים וזוללים
* הטיגון הכפול הוא חובה !!!
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון