הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה קלופים מזן דזירה (אדמדמים)
שמן עמוק
מלח
אופציות להוספת טעמים
אבקת שום
פלפל שחור
אבקת צילי
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה שוטפים ומייבשים במגבת
2. מעבירים לכלי למיקרו ומכניסים למיקרו בדרגה גבוהה ל 5 דקות
3. מוציאים מייבשים וחותכים בעדינות למקלות בגודל 1X1 ס"מ או למדליונים
4. מחממים בסיר טיגון שמן בחם גבוה ומעבירם את הציפס לטיגון ל 3 דקות עד שהוא מצהיב כמהה ומוציאים לכלי.
5. כמה דקות לפני הארוחה מחממים שוב את סיר השמן ומטגנים שנית עד קבלת צבע מוזהב עמוק
6. מסדרים בכלי הגשה מתבלים ומערבבים וזוללים
* הטיגון הכפול הוא חובה !!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון