הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקיים.
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כוס יין לבן
3 גזרים חתוכים
1 בצל -פרוס
3 שיני שום
כמה ענפי אורגנו או זעתר טריים
כמה ענפי טימין - עלים בלבד
1 שורש פטרוזיליה פרוס למקלות
1 שורש סלרי חתוך
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. בקערה מערבב את מיץ התפוזים, והיין בתבנית אפיה גדולה. להוסיף את הבצל, השום ועשבי התיבול.להוסיף את הגזר פרוס, שורש הפטרוזליה והסלרי, אפשר גם כמה גרגירי פלפל שחור מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל 6 שעות או לילה.
2. מעבירים לסיר הבישול האיטי
3.מפעילים על HIGH כשעה.
אח"כ להנמיך את החום ל MED ולהמשיך לבשל עוד 4 שעות.
אפשר לצמצם את הרוטב, למי שרוצה. לא חובה.
4. מורידים מכסה מהסיר מעבירים לHUGH לעוד מחצית השעה לשחמה וצימצום נוזלים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון