חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי טלה / הודו ביין ותפוזים (סטינקו) בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי טלה / הודו ביין ותפוזים (סטינקו) בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקיים.
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כוס יין לבן
3 גזרים חתוכים
1 בצל -פרוס
3 שיני שום
כמה ענפי אורגנו או זעתר טריים
כמה ענפי טימין - עלים בלבד
1 שורש פטרוזיליה פרוס למקלות
1 שורש סלרי חתוך
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. בקערה מערבב את מיץ התפוזים, והיין בתבנית אפיה גדולה. להוסיף את הבצל, השום ועשבי התיבול.להוסיף את הגזר פרוס, שורש הפטרוזליה והסלרי, אפשר גם כמה גרגירי פלפל שחור מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל 6 שעות או לילה.
2. מעבירים לסיר הבישול האיטי
3.מפעילים על HIGH כשעה.
אח"כ להנמיך את החום ל MED ולהמשיך לבשל עוד 4 שעות.
אפשר לצמצם את הרוטב, למי שרוצה. לא חובה.
4. מורידים מכסה מהסיר מעבירים לHUGH לעוד מחצית השעה לשחמה וצימצום נוזלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון