הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחידות שוק - מהברך ומטה, טלה, כבש, חזיר
1 ליטר של סיידר תפוחים צלול טבעי ולא מוגז
1 ראש שום מופרד לשיניים - קלופות
1 בצל חתוך לטבעות
1/2 כוס סוכר חום
1 כף קינמון או 10 מקלות קינמון
גבעולי טימין
1-2 גבעולי רוזמרין
שמן זית
מלח ים, פלפל גרוס
אופן ההכנה
1. להניח את הבשר בסיר הבישול האיטי
2. לפזר את שיני השום בין השוקיים.ולדחוף את טריזי הבצל מתחת ובין השוקיים גם.
3. למזוג את מיץ התפוחים על הבשר ומסביבו. להוסיף את הקינמון והסוכר החום. ולתבל
לערבב כך שיגיע לכל הבשר.
בשלב זה אפשר להשאיר להשריה ללילה במקרר. ואפשר גם להמשיך מיד.
לסדר את גבעולי הטימין מסביב.
4. לכסות במיכסה ולהפעיל את הסיר HIGH למשך שעתיים.
5. להוריד טמפרטורה ל MED למשך עוד שלוש שעות
6. להסיר מכסה להעביר את העוצמה ל HIGH לעוד 60 דקות להשחמה ולצמצום הנוזלים
אפשר להוסיף תפוחי עץ לסיר לאחר 4 שעות ולהגיש ביחד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון