חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת בשר שזיפים ותפו"אד מוזהבים מקורמלים "פלוימן צימאס" בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת הקדרות הנחטפות
קדרת בשר שזיפים ותפו"אד מוזהבים מקורמלים "פלוימן צימאס" בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת הקדרות הנחטפות
הוראות הכנה
מרכיבים
3פרוסות רגלי עגל(מומלץ)
1ק"ג שפונדרה/אסאדו ללא עצם/חזה/ או 5 רבעי עוף
8תפוא"ד בינוניים קלופים
4שיני שום קלופים
10שזיפים יבשים
1כפית פלפל שחור
1/2כף מלח
(ניתן להוסיף קישקע)
1כוס תה רגיל חזק
1/2 כוס סוכר לקרמל
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בסיר הבישול האיטי ממיסים 200 ג"ר מחמאה (ניתן להמיס במיקרו) ומפעילים על HIGH
2.מניחים את רגלי העגל והבשר חתוך לחתיכות גדולות כ 250 לנתח
מפזרים את התבלינים ומעליהם את תפוא"ד הקלופים
3.מוסיפים את כוס התה ומפזרים את השזיפים מוסיפם מים עד לכיסוי
החוומרים ומרתיחים (כשעתיים) כאשר המים רותחים מכינים קרמל מחצי הכוס סוכר
(בסיר קטן מניחים את הסוכר עם 1/2 כפית מים מערבבים עד לקבלת
תערובת זהובה חומה)מוסיפים לסיר הרותח ומכסים היטב לאחר כ 5דקות
מעבירים ללהבה MED שבת/או בתנור 8 שעות ללילה.
4.חצי שעה לפני ההגשה מסירים את המכסה ומעבירים (HIGH??)לנקז נוזלים
ולהמשיך לבשל ללא ליבוש התוכן
*ניתן להחליף את הבשר בעוף עם העור
*ניתן להוסיף שקית בד ממולאת באורז/חיטה
*ניתן להוסיף בייצים שלמות
*ניתן לעשות צימחוני יש להוסיף 5 גזרים מקולפים
וחתוכים לחצי ולהוסיף עוד 50 ג"ר מחמאה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון