הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש כרובית, קצוץ לפלחים
2 תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות זעירות
1 בצל קטן קצוץ
2 שיני שום פרוסות
1 כוס גבינת צ'דר מרוסקת
1 כף שמן זית
4 כוסות מרק ירקות (או מרק מאבקה)
1/8 כפית גרד אגוז מוסקט
עירית
מלח (אין צורך באם משתמשים באבקת מרק)
פלפל
קרוטונים
אופן ההכנה
1.בסיר מטגנים את קוביות הבצל בשמן זית על אש גבוהה בינונית במשך כשתי דקות.
2.מוסיפים את השום, תפוחי אדמה, מלח, פלפל מכסים ומטגנים מעט.
3.מוסיפים את פלחי הכרובית, ואת המרק, מביאים לרתיחה ומקטינים אש ל -10 דקות.
4.מעבירים את תכולת סיר המרק לבלנדר עד קבלת מחית.
5.מוסיפים חצי כוס גבינה ומערבלים עוד קצת.
6. מחזירים לסיר לחימום.
7.מגישים בקערת מרק מקושטת במעט אירית ורצוי ליד קרוטונים או בגט
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון