הוראות הכנה
מרכיבים
6 בצלים לבנים גדולים , פרוסים ומופרדים לטבעות
1 כוס חלב
3 ביצים טרופות
מלח, ותבלינים לפי הטעם
2 כוסות קמח לבן רגיל +2 כפיות אבקת אפייה + קורט סודה לשתייה
אופן ההכנה
1.מערבבים חלב, ביצים, מלח בקערת ערבוב. משרים את הבצל בתערובת זו במשך כ 30 דקות.
2.בקערה רדודה מערבבים היטב . 2 כוסות קמח לבן רגיל +2 כפיות אבקת אפייה + קורט סודה לשתייה ומתבלים
3.מחממים שמן לטיגון בתוך מחבת על אש גבוהה כשהשמן חם מאוד
מוצאים את טבעות הבצל מתערובת החלב, וטובלים היטב בתערובת הקמח.
4. מטגנים את טבעות הבצל עדלהזהבה.
5.מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
6.בתבנית אינגליש חד פעמית מערימים את טבעות הבצל ולוחצים מעט.
7.אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 עד 15 דקות.
8. הופכים לצלחת הגשה ונהנים עם רוטב אהוב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון